5 predictii pentru 2012 @ email marketing - always under REconstruction

5 predictii pentru 2012

1.Analizele predictive si tehnicile de intepretare a datelor din online vor deveni instrumente de lucru pentru majoritatea companiilor mari, in special in America de Nord. Probabil 2-3 companii din Romania vor urma modelul si vor adopta aceleasi tehnici pana la sfarsitul anului.

2. Datorita fragmentarii in crestere a social media, dupa lansarea Google +, o parte din marketerii care pana acum se gandeau sa axeseze in comunicare mai mult pe social media vor muta centrul de greutate catre email marketing. Acesta va fi elemental care ii va ajuta sa ajunga la cat mai multi clienti din bazele lor de date.

3.Raspuns in timp real. Daca, in anul care s-a incheiat, o companie de top a avut nevoie de aproximativ 3 zile pentru a identifica o potentiala problema de comunicare in social media, anul acesta, cred ca se va investii mai mult in instrumentele de monitorizare/ascultare a social media.
O parte din contentul generat de userii din social media va fi folosit si in comunicarea corporate de pe alte canale, gen email marketing si ad-uri online.

4.Be mobile…este de aproximativ 2 ani tinta multor marketeri, insa in 2012 singurul lucru notabil care cred ca se va intampla in acesta directie va tine de optimizarea campaniilor si pentru device-uri mobile.

5.Contentul din emailuri va deveni tot mai dinamic. Ma refer la folosirea planificata, in campanii de content care se modifica in functie de ziua/ora deschiderii emailului. Insa, datorita dificultatii de a genera content, pentru inceput variantele folosite vor fi limitate.

Did you like this? Share it:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>