Are Facebook Messages Dead?! @ email marketing - always under REconstruction

Are Facebook Messages Dead?!

Cand Facebook a anuntat acum 2 ani ca isi va lansa propiul serviciu de email/mesagerie, multe voci anuntau ca Facebook va schimba emailul asa cum il stim noi.

Acum insa se crede ca serviciul de mesagerie al Facebook este aproape mort. Detalii aici.

Insa serviciul de mesagerie al Facebook nu a fost gandit sa serveasca scopurilor de marketing…el a fost gandit pentru mesaje personale, informale, scurte…asa cum anunta Zuckerberg, la lansare

In Romania, din fericire nu sunt multi marketeri care isi pun problema sa livreze emailuri comerciale in Inboxul Facebook-ului.

Eu personal nu stiu pe nimeni care sa foloseasca adresa de Facebook pentru emailurile personale…si chiar daca ar fi asa nu vad care ar fi problema in abtine permisiunea de a comunica cu o persona pe acesta adresa.

Avand in vedere ca Facebook Messaging nu a fost proiectat pentru marketing mi se pare putin exagerata afirmatia celor de la Litmus.

Did you like this? Share it:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>