Despre cresterea listelor @ email marketing - always under REconstruction

Despre cresterea listelor

Crearea unei liste care sa produca un ROI cat mai mare este probabil preocuparea tuturor email marketerilor.

- Cresterea organica! Folosirea tacticilor care conving userii sa se inregistreze pe site, urmata de fructificarea oportunitatilor de inbound din call center precum si colectarea de adrese la puctele de vanzare sunt tacticile care genereaza cel mai mare ROI. In acest caz adresele de email sunt colectate in timpul interactiunii. Tacticile in care marketerii ies la vanatoare de adrese de email sunt cele mai ineficiente.
Ofera abonatilor toate oportunitatile posibile sa se aboneze dupa ce au realizat interactiunea cu brandul tau.

- Ofera valoare. Tacticile valoroase de crestere a listelor necesita ca subscriberii sa fie cei care iau initiativa de a se inregistra…fara ai face sa simta ingrijorati sau prinsi intr-o capcana. Marketerii care reusesc sa vanda valoarea programului lor de email marketing sunt cei care vor avea succes pe termen lung si un ROI mult mai mare.

- Diversifica, masoara si evalueaza. Strategiile de crestere a listelor pot apela la multiple tactici de atragere a noilor abonati, insa pentru a avea o evaluare clara a impactului fiecarei tactici este strict necesar sa monitorizam sursele adreselor de email inregistrate.

- Nu te astepta la minuni. Toate discutiile legate de crestere listelor de abonati graviteaza in jurul tacticilor care promit rezultate rapide, precum inchirierea de liste, coregistrarea, sau tipariturile offline. Aceste tactici nu sunt in mod necesar ineficiente doar ca ele nu conduc la acelasi rezultat precum cresterile organice. O politica puterinica de crestere a listelor, implica ca marketerii sa investeasca timp in implementarea tacticilor precum: implementarea metodelor de colectare a a adreselor online, a inregistrarilor din call center si a capturarii datelor la punctele de vanzare si expozitii.

- priveste inainte.…Folosestete de potentialul social media pentru a colecta noi leaduri, dar nu uita si de posibilitatea mai noua de a capta adrese de email cu ajutorul device-urilor mobole si sms-urilor.

Did you like this? Share it:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>