cateva din 2010 @ email marketing - always under REconstruction

cateva din 2010

In camera de hotel din Bulgaria impreuna cu cativa prieteni, asculatand Love Story remomerez cele intamplate in 2010…un an care pentru mine a fost un chiar foarte bun pe toate planurile, chiar daca in anuminte momente foarte stresant.

Inceputul anului a fost interesant in senusul ca am schimbat toata echipa de programatori. Proces care initial mi s-a parut destul de dureros…dar pana la urma s-a dovedit a fi unul dintre cele mai bune lucruri care s-au intamplat in ultima vreme.

In martie am avut parte de un incident foarte stresant legat de o greseala facuta pentru un client…pana la urma din fericire lucrurile s-au clarificat a fi ok pentru toata lumea.

Tot atunci am cunoscuto pe Cristina, persoana de la care am invatat o caruta de lucruri minunate. Pe Cristian o puteti asculta aproape zilnic la stirile de la EurpaFm si la Minutul de sanatate de la acealsi post de radio.

Apoi a urmat o perioada interesanta cu destul de multi clienti noi, cativa clienti care au renuntat la serviciile cheap din state, gen constant contact, mailchimp etc….si asociata mea, Gratiela, a devenit mamica.

La White Image am inceput sa ne formalizam din ce in ce mai mult in ceea priveste organizarea, sa devenimim mai organizati si mai eficienti…in plus cautam oameni noi care sa aiba atitudinea potrivita pentru ceea ce ne dorim noi ca organizatie.

In 2010 am angajat 6 oameni noi..si cautam in permanenta oameni noi.

Prin mai am avut cel grav incident in ceea ce priveste administra sistemului de baze date, in sensul ca pentru cateva zile efectiv nu am putut functiona…in cele din urma cu ajutorul partenerilor nostri din anglia, lucrurile s-au rezolva ok….dar tot acest incident a fost cred ca cea mai buna lectie pentru noi, am avut de invatat o caruta de chestii noi.

Intre timp am dezvoltat cateva noi servicii, pentru cateva cerinte foarte specifice si putin deosebite fata de ceea ce facem noi pana acum…trimiterea de emailuri si gestionarea de date foarte sensibile.

In 2010 am participat ca speaker la cele mai reusite conferinte….vorbind din punctul meu de vedere ca speaker si ca feedback primit after… (email marketing master class, marketing in direct, conferinta directorilor de vanzari).

Incet incet White Image se indreapta spre o noua imagine si o noua structura de servicii.

Tot in 2010 am avut parte de una din cele mai tari lectii de viata, de la o persoana pe care sincer nu am intalnit-o niciodata, dar cu care am vorbit aproapte tot anul, cu cateva intreruperi, zi de zi minim o ora.

La inceputul primaverii am pus in picioare pt prima data rolele, dupa ce in copilarie patinele au fost favoritele mele…si mi-am descoperit pasiunea pt bananait orasul cu rolele

La sfarsitul lui august din cauza faptului ca butonam telefonul in timp ce mergeam noaptea cu viteza
destul de mare cu rolele pe una din stradutele din conterul Bucurestiului si nevazand o groapa destul de mare, am avut parte de o cazatura care cosider ca m-a transformat in bine…desi mi-a cenerat o fractura, o operatie la osele de la cot si cateva cicatrice pe frunte…tutusi de atunci nu mai fumez si sunt mai hotarat in ceea ce priveste anumite lucruri. Renuntarea la fumat s-a produs instant fara nici un plan prealabil…pur si simplu. Deseori le zic prietenilor, pt ca lovitura la cap mi-a afectat centrul fumatului…asta pentru ca efectiv am alunecat cu fruntea pe asfalt vreo 10-15 m.
Desi inca si acum mai simt dureri de la operatie mi-am mai cumparat 2 perechi de role…din care una pentru rampe.

In ultima zi din 2010 am incercat mersul pe placa…dar nu ma prinde chiar asa de tare, asta probail si din cauza multiplelor cazaturi pe mana operata …dar promit ca o sa mai incerc.

Prima zi din 2011 a fost de mare angajament….se pare a fi un an promitator :)

Did you like this? Share it:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>