Sarbatorile in retail - ghid de email marketing @ email marketing - always under REconstruction

Sarbatorile in retail - ghid de email marketing

Pentru ca toata lumea se pregateste de craciun si noi am lansat o analiza a oportunitatilor pe care aceasta perioada o ofera pentru marketeri…si cum ar putea mai bine beneficia de ele. O copie a white paper-ului puteti descarca de aici.

Mai jos gasiti un mic pasaj din white paper:

Dupa o achizitie online, este recomandat ca clientul sa primeasca o serie de mesaje automatizate. Primul, imediat dupa achiztie, va fi un mesaj de multumire si al doi-lea, la cateva zile de la comanda, un mesaj de obtinere feedback. Feedbackurile pozitive vor fi folosite la prezentarea online a produselor, la feedbackurile negative.
Ca sa obtii revieweuri, recomandam:

1.    In loc ca doar sa le cereti, oferiti ceva ca rasplata. Beneficiul poate fi psihologic (li se arata ca oferind reviewuri ajuta si alti cumparatori) financiar (un discount la urmatoarea achizitie) sau material (un studio, un white paper sau orice document informational care ar putea sa intereseze)

2.    Reviewurile cu poze sau videouri trimise de utilizatori au mai mult success. De aceea pentru aceste revieweuri se vor acorda beneficii suplimentare. \

3.    Cel mai greu de obtinut este primul review. Daca un produs are déjà revewuri din partea altor cumparatori, este mai probabil ca si altii sa isi spuna parerea. Astfel, pentru a impulsiona acordarea de reviewuri, se acorda beneficii suplimentare pentru primul review de la fiecare produs.

Dupa ce te asiguri ca produsele tale au revieweuri, introdu aceste informatii in newsletter prin highlightarea produselor cu cele mai multe reviewerui si foloseste citate de la cei care si-au spus parerea despre produs………….

O copie a white paper-ului puteti descarca de aici.

Did you like this? Share it:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>