Vodafone probleme de retentie @ email marketing - always under REconstruction

Vodafone probleme de retentie

In industria de telecom datorita avalansei contiune de discounturi si mai nou posibilitatii de a porta numerele in orice retea cea mai mare problema este acea de a loializa clientii. Nu vreau sa discut in acest post despre ce s-ar putea face pt retentie ce mai mult despre ce nu fac cei de la Vodafone, cei cu care inca ne mai sunt furnizori de servicii.

De mai bine de o luna si jumate incercam sa portam un numar de fix dintr-o alta retea problema in Vodafone….si desi avem un account dedicat acum 2 zile cand am incercat sa vorbim cu el (sau mai bine zis cu dumneaei), operatorul care trebuia sa ne faca legatura ne-a spus ca este prea ocupata si ca nu poate vorbi cu noi). Toate bune si frumoase, as intelege si asta daca ar fi continuat cu …dar va va suna ea in 30 de min….o ora ..doua etc…..ei bine chestia asta nu s-a intamplat.

Povestea a inceput acum o luna si ceva cand am hotarat portarea. La momentul acela accountul nostru era in concediu, insa un operator ne-a spus ca de aceasta portare s-ar ocupa o alta persoana, un fel de consultant de vanzari alocat contului nostru. Dupa cateva incercari am reusit sa primesc, pe 9 august, de la domnul (Dragos Nitulescu Account Manager, New Business) o oferta, doar telefonic, apoi ne-a cerut o factura de la celalat operator de telefonie. I-am trimis factura, a revenit cu un document, care teoretic trebuia sa aiba 6 pagini, dar cetateanul in cauza ne trimetea doar prima pagina (si asta in format tif).

Dupa 27 august pana pe 6 sept nu am primit nici un feedback cand i-am contactat din nou mi s-a spus ca domnul in cauza este iar in concediu si ca ar fi cel mai bine sa facem portarea dupa 20 septembrie…de ce? pentru ca atunci ar fi mai usor pentru ei sa factureze si ca cel mai bine ar fi sa se ocupe acest Dragos de portare. I-am intrebat daca este singurul din Vodafone care poate face aceasta operatiune…moment in care au parut mai interesati de problema.

Ideea este ca dupa alte cateva saptamani, adica pe 24 septembrie cand i-a contactat din nou colega mea, cei de la Vodafone nici macar nu inregistrasera cererea. Apoi, dupa inca o saptamana, duduia Acount Manager al contului nostru era prea ocupata sa vorbeasca cu un client…cert este ca in toata aceasta perioada nu a dat nici un semn.

Ideea este ca acum sincer nu stiu exact in ce stadiu este cererea noastra de cumpara un serviciu suplimentar de la Vodafone…si cert este ca mi s-a cam luat ….iar cu o asemnea atitudine nu putem vorbi nici de new business nici de loializare nici de nimic

Partea funny este ca acum cateva luni o agentie de head hunting vroia sa-mi ofere o pozitie de manager de loializare in cadrul Vodafone pozitie pe care ma bucur ca am refuzat-o.

Did you like this? Share it:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>