Un test din greseala…cu rezultate interesante @ email marketing - always under REconstruction

Un test din greseala…cu rezultate interesante

Saptamana trecuta pentru unul din clientii nostri s-a intamplat ca trimiterea sa se opreasca accidental de 2 ori, fiind vorba de o baza de date f mare, deci a trebuit sa reluam trimiterea campaniei de unde ramasese inainte de a se opri.

Motivele pentru care s-a oprit trimiterea cam sunt nerelevante insa aceste opriri ne-au facut sa facem fara voia noastra un test privind cea mai eficienta ora de trimitere pentru aceasta campanie. Daca prima trimitere a inceput undeva in jur de ora 2:00 AM (noaptea). Dupa ce trimiterea s-a oprit am reluat trimiterea la restul adreselor undeva in jur de 12:30 PM (ziua). Dupa ce s-a oprit din nou trimiterea am relaut al treilea val la 14:20.

Rezultatele au venit sa confirme ceea ce spuneam in toate studiile noastre INSIDE, si anume aceea ca oamenii sunt foarte interesati sa citeasca newsletterele (altele decat cele de stiri) in pauzele de masa…ideea este ca rezultatele sunt:

start 2:00 AM - open rate 27%

start 12:30 PM - open rate 31.5%

start 14:20 PM - open rate 30%

Concluziile le trageti voi

Did you like this? Share it:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>