Criza informationala @ email marketing - always under REconstruction

Criza informationala

In contextul actualei crize economice mai grava mi se pare criza informationala in care se scalda o buna parte a celor ca termina o facultate cu profil de marketing…sau comunicare, si nu ma refer la faptul ca si-au insusit sau nu manualul ca au luat 10 sa 5 la un examen ci la faptul ca am ajuns intr-o etapa in care schimbarile in aceste domenii sunt radicale….iar viteza de actualizare a manualelor este mai mult decat depasita.

In actualul context in care intr-un manual de marketing la capitolul segmentare de exemplu inveti concepte invechite…in care ti se vorbeste de segmentarea demografica si nimic despre segmentare comportamentala specifica programelor de loializare, critice in actuala situatie econmica…in contextul in care vorbim de targetare, lansare de mesaje si nu vorbim de ROI…nu stiu cum am putea trece ca si economie mai repede peste actuala criza.

Nu stiu cum am putea face asta in contextul in care nu doar proaspetii absolventi sufera de o lipsa acuta de informatie ..dar si cei care lucreaza in domeniu, iar instrumentele de marketing cu care multi opereaza (proiecte, indicatori de evaluare, principii) sunt total diferite cu cele care functioneaza peste ocean… Sincer singura solutie a oamenilor din industrie dar si a noilor absolventi e documentarea pe contr propriu…cei care vor fi mai documentati vor iesi mai putini sifonati din criza.

Did you like this? Share it:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>