email marketing and social media working together @ email marketing - always under REconstruction

email marketing and social media working together

Ieri am lansat 7w, un tool care ajuta la folosirea eficienta a celor 2 canale de comunicare…asa ca ar fi bine sa lamuresc niste lucruri pentru a elimina cateva intrebari

Dintre intrebari: 7w insereaza niste logouri in email sau ceva de genul asta?

Ok, ce face te fapt 7w….pe langa faptul ca permite inserarea unor loguri in email si ceva in plus, permite controlul mesajului pentru fiecare retea sociala in parte….pana aici nimic iesit din comun, desi sistemul din spate e ceva mai complex, dar nu pot da totul din casa.

Intr-adevar integrarea dintre email si social media nu presupune doar asta, diseminarea mesajelor este un pas pe care il poate face oricine mai bine sau mai rau, dar ce se intampla dupa?

7w, permite odata, realizarea de analize, de exemplu gogu share-uieste content din newsletter pe facebook. 7w permite identificarea contentului share-uit pe facebook si asociaza acest content lui gogu si nu lui gigel. Daca gigel share-uieste si el pe linkedin, sistemul permite crearea si acestei conexiuni intre gigel si contentul share-uit pe linkedin.

Mai mult sistemul permite identificarea conturilor pe care un user le are, de ex putem sti daca gigel are cont si pe linkedin si mai are si blog. In plus putem stii cat de relevant este gigel in social media relativ la mesajul nostru etc.

Daca mergem mai departe sistemul permite targetari. Este gigel unic? mai sunt altii ca el? Ii putem targeta doar pe cei asemanatori lui gigel? Raspunsul este da, 7w permite gestiune de segmente pe baza comportamentului in social media…mai departe strategia de comunicare depinde de viziunea si priceprea fiecarui marketer.

Mai sunt multe intrebari pe care le lamureste 7w, cum ar fi impactul unui newsletter in social media in timp, masura comunicatii/”tribului” creat etc.

Did you like this? Share it:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments »

 
 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>