7w, am pus email marketingul si social media sa lucreze impreuna @ email marketing - always under REconstruction

7w, am pus email marketingul si social media sa lucreze impreuna

Astazi am lansat 7w, un instrument care creaza o legatura intre email si social media. Cele doua componente au nevoie una de cealalta pentru a functiona si pentru a aduce rezultate relevante.

Toata studiile vorbesc de complementaritatea dintre email si soocial media…marea oportunitate care o creeaza 7w este aceea de a ajuta abonatii actuali sa-si construiasca propriile comunitati.
In plus 7w vine cu un set complet de statistici ce masoara impactul comunicarii prin email in social media.

7w ofera posibilitatea crearii unei conexiuni intre conturile de twitter, facebook etc ale abonatilor din lista si adresle lor de email. Vom putea de exemplu sa stim care este abonatul care a scris pe blogul personal de contentul din newsletter etc. Serviciul este destinat companiilor cliente White Image. Detalii aici

Did you like this? Share it:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>