Cum retelele sociale relationeaza cu email marketingul @ email marketing - always under REconstruction

Cum retelele sociale relationeaza cu email marketingul

Email marketingul este cel mai potrivit canal de comunicare care poate sustine eforturile de social media; de fapt este principalul element in lansarea unei campanii de succes in retelele sociale.

Sa luam exemplul unui blog sau dezvoltarea unei retele sociale. Aceste actiuni au nevoie permanenta de un “push” pentru a tine membrii la curent cu noutatile publicate. Desi RSS-ul evouleaza, totusi 9 din 10 abonati la noutatile unui blog sau ale unei retele sociale prefera totusi emailul.

In mod frecvent cei care aveti conturi pe Linkedin sau alte retele sociale primiti emailuri privind noile oportuinitati de business, si informatii relevante pentru voi. In prezent nici un alt canal de comunicare nu este mai bine tolerat de catre retelel sociale pentru a comunica cu cei care le folosesc.

Did you like this? Share it:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>