Cum au fost citite newsletterele in 2008? @ email marketing - always under REconstruction

Cum au fost citite newsletterele in 2008?

Ieri, in sfarsit White Image, a publicat al patrulea studiu INSIDE 2009.  Raportul este foarte util pentru cei care doresc o baza de comparatie a eficientei propriilor actiuni.

Intr-adevar, veti gasi in studiu care a fost cea mai buna zi de trimitere, care a fost cel mai bun intervar orar de trimitere, insa asa cum au scris colegii mei in pagina de intro, aceste date trebuie tratate cu precautie, pentru ca, cea mai buna zi, cea mai buna ora, nu au o valoare universala, ele variaza de la o lista la alta, de la un tip de mesaje la altul si mai mult variaza in timp.

Ceea ce este insa imbucurator… este faptul ca, din datele campaniilor gestionate de noi, date pe care se bazeaza acest studiu, ratele de deschidere si de click sunt in crestere fata de anii anteriori. Asta inseamna ca am reusit sa schimbam ceva in mentalitatatea marketerilor si sa-i mutam spre folosirea formelor eficiente de email marketing; precum relvanta si targetarea.

Puteti descarca de aici o copie gratuita a studiului

Iar vestea si mai buna este ca in 2009 cifrele sunt si mai imbucuratoare.

Did you like this? Share it:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>