Managementul centralizat al lead-urilor @ email marketing - always under REconstruction

Managementul centralizat al lead-urilor

Ultimele functionalitati lansate: orice client va putea administra foarte usor; de exemplu inscrierile la un eveniment sau o solicitarea de informatii. Am extins putin notiunea de formular, astfel de ceva timp nu mai vorbim de formular de abonare la newsletter, ci de formular de:

- colectare de leaduri;

- solicitare produs;

- inscriere la un eveniment;

- inscriere la un test drive;

- solicitarea unei brosuri;

dar ceea ce este mai important este ca pentru a gestiona toate aceste inscrieri, nu este nevoie de 5 liste separate, sau 6 (daca adaugam si formularul de newsletter)..toate datele pot fi gestionate cu usurinta centralizat, cu toate beneficiile ce decurg din aceasta operatiune…. pastrand astfel intr-un singur loc istoricului unui client. In plus daca o anumita persoana din companie se ocupa de leadurile legate de solicitarile de produs, o alta persoana de urmarirea/expedierea brosurilor (daca e vb de prosuri trimise prin posta) etc…sau vorbim de organizatie cu mai multe filiale teritoriale, acum sistemul White Image permite notificarea in timp real a persoanelor responsabile de administrarea fiecarui tip de informatie.

Astfel de exemplu un client completeaza un formular de contact si bifeaza ca locuieste in Arad, automat datele acestui client vor fi trimise din sistemul White Image catre persoana responsabila din Arad, care urmeaza sa-l contacteze etc.

Daca gestionati formulare multiple, folosind chiar mai multe site-uri si doriti o coordonare centralizata a activitatii de support cu cea de sales aceste noi functionalitati s-ar putea sa se dovedeasca foarte utile.

Did you like this? Share it:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>