S-au updatat standardele @ email marketing - always under REconstruction

S-au updatat standardele

De curand (pe 3 Iunie, 2009), o noua versiune a standardelor de deployment pentru DKIM au fost publicate. Ceea ce este nou in aceasta noua versiune este ca se ofera posibilitatea ca un email sa poarte doua sau mai multe semnaturi DKIM, pentru mai multe domenii (daca aceasta este aplicabil si dorit).

Desi inca nu vad o utilitate prea mare pentru aceasta noua posibilitate, teoretic ea este legata de faptul ca reputatia domeniului va cantari mult mai mult decat reputatia IP-ului…totusi inca sunt multe chestii confuze legata de aceasta reputatie a domeniului.

Daca, de exemplu, sunteti o companie mare si vreti sa identificati diferit fluxul de emailuri din departamente diferite, puteti avea o semnatura DKIM sa zicem pentru departamentul de marketing (marketing.exemplu.com) si o semnatura DKIM pentru companie (exemplu.com), ce e drept in unele cazuri acest lucru se poate dovedi util.

Pentru detalii legate de implementare si discutii legate de utilitate/inutilitate raspund cu placere la intrebarile trimise pe andrei at whiteimage punct net

Did you like this? Share it:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>