Inca o functionalitate pentru segmentare @ email marketing - always under REconstruction

Inca o functionalitate pentru segmentare

Colegii mei de la programare au mai adaugat inca o mica functionalitate, foarte utila, si anume posibilitatea de a crea doar cu un singur click, direct din rapoarte segmente cu cei care au deschis un newsletter, dat click etc. Astfel actiunile de follow up pentru campaniile targetate de exemplu catre cei care nu au deschis un newsletter sau catre cei care au dat click pe linkul de “cumpara acum” si nu au cumparat se fac acum mult mai repede si mult mai intuitiv.

Foarte curand vom pune online o chestie foarte desteapta…care ne da ceva batai de cap…dar care va aduce in plus posibilitatea de a explora noi fatete ale comuicarii relevante si de a intelege mai bine utilizatorii…detalii cat mai curand, sper saptamana urmatoare.

Did you like this? Share it:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>