Update despre autentificare @ email marketing - always under REconstruction

Update despre autentificare

Am updatat dictionarul nostru de termeni de email marketing de aici, cu 3 termeni legati de autentificare. In primul rand Sender Authentication, apoi DomainKeys (DK) si Sender ID.

Sender Authentication este cel mai important pentru ca el explica practic in mare ceea ce inseamna autentificarea unui email: Verificarea sursei de unde un email este transmis. Solicitarea unui mecanism de autentificare a senderului a fost propusa ca modalitate de a reduce spam-ul prin introducerea unui mecanism de comunicare intre masina (serverul) care primeste un email si cel care il transmite.

Din pacate insa nu s-a intamplat chiar asa, este adevarat ca autentificarea ajuta, dar nu conduce la eliminarea spamului ci mai degraba a tehnicilor de phisihing. In plus conform statisticilor la care am avut acces, printre primii care au adoptat standardele de autentificare au fost spamerii.

Dictionarul de termni il gasiti aici

Aici gasiti un articol  cu mai multe explicatii despre autentificare

Did you like this? Share it:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>