rdslink.ro blocheaza emailurile neautentificate @ email marketing - always under REconstruction

rdslink.ro blocheaza emailurile neautentificate

Desi initial cei de la Microsoft anuntasera acum…cred ca 3 ani decizia de a bloca emailurile neautentificate (decizie care nu a fost niciodata pusa in aplicare la modul radical), astazi am remarcat ca cei de la rdslink blocheaza emailurile neautentificate si te notifica despre acest aspect.

Desi cred ca faceau acest lucru cam de 4-5 luni…acum au inceput sa si avertizeze senderii ceea ce este un lucru foarte bun (nu am inteles niciodata de ce ISP-urile de la noi sunt atat de inchise si total necomunicative…atata timp cat nu pot avea useri multumiti dace nu-si primesc emailurile dorite/importante).

Nu stiu ce alte criterii de filtrare mai folosesc, insa sincer daca blocarea emailurilor se bazeaza exclusiv pe standardele autentificare (in speta SPF) decizia mi se pare putin pripita si asta pentru ca in cazul acesta daca un user isi redirecteaza emailurile de pe adresa de servici pe adresa de rdslink…nici unul din emailurile redirectate nu va fi autentificat, si automat va fi blocat.

Did you like this? Share it:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>