Nu-mi spune nu @ email marketing - always under REconstruction

Nu-mi spune nu

Citeam astazi pe un blog despre reactiile clientilor atunci cand li se spune “nu”….dar este o realitate ca multi clienti riposteaza atunci cand in probleme de deliverabilitate sau din motive de legislatie le spunem nu.

De cele mai multe ori aceste nu-uri sunt legate de propunerile unor clienti de a trimite emailuri nerelevante sau foarte greu de identificat de catre cel care le primeste si/sau unor persoane dezinteresate. Multi sunt asa de convinsi ca au o idee geniala incat chiar daca le dam exemple reale, chiar daca le povestestim ce au patit altii, chiar daca le spunem ca ceea ce vor le afecteaza rezultatele si programul de comunicare…in cele mai multe cazuri inchid telefonul cu impresia ca cineva este impotriva lor.

Este groaznic de frustrant in business-ul acesta sa vrei succesul cuiva si totusi sa nu fi crezut. Da, atunci cand spunem “nu” si refuzam sa trimitem anumite emailuri…nu o facem pentru ca vrem sa distrugem ideile cuiva ci pentru ca vrem ca programul lor de comunicare sa aiba succes si pentru ca trimiterea acelor emailuri ii afecteaza pe termen lung.

Did you like this? Share it:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>