Retelele sociale @ email marketing - always under REconstruction

Retelele sociale

Marea majoritate a retelelor sociale au crescut in special pe seama spamului generat si a curiozitatii celor care primeau aceste spam-uri.

Prin aprilie vorbeam aici si aici despre probleme de privacy pe care le au aceste retele, in special datorita faptului ca iti permit sa importi address book-ul din outlook sau yahoo si automat trimit celor importati mesaje de invitatie fara sa te notifice asupra acestei actiuni. Insa acest procedeu are foarte multe “goluri”…dintre care cel mai important este acela ca se trimit emailuri de invitatie unor persoane care habar nu au de la cine vine invitatie…am chiar o banuiala ca importul pe care il fac cei de la HI5 este pentru adresele de email catre care persoana care si-a creat cont in hi5 a trimis emailuri.

Banuiala asta a aparut astazi cand pe adresa de contact at white… am primit un email de invitatie in HI5 de la o oarecare Maria Ioana.

Did you like this? Share it:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>