Vara schimbarilor @ email marketing - always under REconstruction

Vara schimbarilor

Caldura mare azi! Judecand dupa traficul din Bucuresti, se pare ca inca multa lume este in concediu, se circula destul de lejer.

Si pentru ca altii se relaxeaza noi pregatim cateva chestii noi si foarte interesante pe care le vom anunta pe parcurs. In plus ieri am dat in productie un nou proiect de integrare a procesului de vanzare in sistemul nostru, si vorbim de procesul de achizitie din toata tara al clientului nostru si poate ce e mai important este ca toata integrarea a durat doar 2 saptamani in conditiile in care vorbim de o retea nationala cu peste 60 de pucte de colectare de date.

In plus ne pregatim sa trecem la un nou nivel, o noua versiune a aplicatiei de gestiune a campaniilor care v-a permite in primul rand o flexibilitate mult mai crescuta in anumite zone, va reduce timpii de accesare a unor informatii mult mai complexe.

In plus avem 3 noi colege in echipa (Carmen, Malina si Ioana) si mai cautam inca 2-3 noi colegi…si avem si un nou parteneriat. Mai spre toamna o sa avem si o mutare fizica de echipamente programata, pe care o astept cu interes, nu de alta dar chestii din astea nu ti se intampla chiar in fiecare zi si se cumuleaza la experienta acumulata.

Astazi cei de la Road Runner, (un ISP cam neintereseant pentru zona europei) au anuntat ca isi schimba sistemul de FeedbackLoop incepand cu 17 Noiembrie 2008, cand va fi nevoie de o reinrolare in program. Imi aduc aminte ca in 2005 cei de la Road Runner blocau emailurile trimise de pe IP-uri din Europa, considerau tot ce e din afara USA/Canada ca fiind untrusted

Did you like this? Share it:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>