Astepare cu nabadai @ email marketing - always under REconstruction

Astepare cu nabadai

Ne pregatim sa lansam cateva noi tool-uri foarte interesante si oarecum inovative in sistemul White Image de email marketing…mai avem de finalizat mici detalii, care sper ca vom reusii sa le finalizam azi pentru a putea spune ca este totul ok.

Thx lui Bogdan…pe care timp de 2 luni l-am bobardat de 3-5 ori pe zi cu aceleasi 2 intrebari…”cum stam cu noul modul?…cand e gata?”. Sper sa ma mai suporte si azi :). Oricum ideea este ca desi acest nou sistem pare simplu ca mecanism partea “din spate” a fost mult mai complicata si cu implicatii in foarte multe coltisoare ale sistemului…voi revenii cu detalii in momentul cand va fi up and running…pana atunci pot sa spun doar ca este vb de un sistem de optimizare a rezultatelor, din toate puctele de vedere (perioada de trimitere, content, subiect, from etc). Cred ca vor fi cele mai folosite tool-uri din sistem inca de la inceput, si abia astept sa le vad la lucru :).

Did you like this? Share it:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments »

 
 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>